etusivun karuselli 2

Laaja kattaus uusia esiintyjiä julki!

7.–9.7.2017 juhlittava Ruisrock on julkaissut lisää ensi kesän esiintyjiä. Tarjolla on monipuolinen paketti hyvin ajankohtaisia ja erittäin suosittuja nimiä.

Ulkomaisista eturivin artisteista mukana ovat huikeassa nosteessa olevat dj-tuottajat norjalainen Kygo ja ranskalainen DJ Snake, jenkkiräppärit Travis ScottMac Miller sekä ruotsalainen Zara Larsson, joka on saavuttanut hiteillään I Would Like, Lush Life ja Never Forget You jo hyvän jalansijan kovimpien soolotähtien joukossa.


Eilen uutisoidun jättiyllätyksen, Ultra Bran paluukeikan lisäksi Ruisrockiin on vahvistettu liuta muita kotimaisia kärkiartisteja ja kuumia nousevia nimiä. Mukana ovat Antti Tuisku, Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, JVG, Kaija Koo, Popeda, Vesala, Alex Mattson, Anssi Kela, Darude, Elias Gould, Ellinoora, Evelina, Kauriinmetsästäjät, Kube, Nikke Ankara, Pariisin Kevät, Pete Parkkonen, Roope Salminen & Koirat sekä Vesta.

"Olen todella tyytyväinen Ruisrockin ohjelmaan jo nyt, kun noin puolet siitä on julkaistu. Ruissalossa tullaan näkemään useita tämän hetken suosituimpia esiintyjiä ja monet heistä saadaan nyt Suomeen ensimmäistä kertaa. Mukana on toki myös paljon vanhoja suosikkeja ja ainutlaatuisia paluita esiintymislavoille. Lisäyksiä on vielä luvassa bändiohjelmistoon ja Ruisrockin kutkuttava alueohjelma sekä herkullinen ruokatarjonta ovat vielä kokonaan julkaisematta. Olispa jo heinäkuu!" iloitsee Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Jo aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Martin Garrix (NL), Tove Lo (SE), Profeetat, Ultra Bra, Alma ja Sanni.


Ruisrockin päiväliput myyntiin ja päiväkohtainen ohjelma julki

Päiväkohtainen ohjelma ensi kesän festivaalille on julkistettu ja päiväkohtaiset liput, VIP-liput sekä Ruisrock+ ovat nyt myynnissä. Viime kesän lippuhinnat ovat voimassa päivälippujen osalta vielä tammikuun loppuun. Ruisrockin pääsylippuja myyvät Tiketti, Lippu.fi ja Ticketmaster. VIP-liput, Ruisrock+ -liput ja leirintäliput ovat myynnissä Tiketissä.

Lippujen hinnat 31.1.2017 saakka (sis. palvelumaksut):
1 päivän lippu (pe/la/su) 85 €
2 päivän lippu (pe-la/la-su/pe+su) 125 €
3 päivän lippu 145 €